Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2015 11:20 - 5 гостоприемни държави, които да посетиш сама
Автор: helenasdiary Категория: Туризъм   
Прочетен: 342 Коментари: 0 Гласове:
1



 Има дестинации, чийто дух и атмосфера биха могли да бъдат усетени единствено и само ако пътуваш сам. Представяме ти 5 от тях, където ще можеш да останеш сама със себе си и да опознаеш културата на дадената страна в целия й блясък!

Австралия Казват, че австралийците са приключенци по природа, ето защо разбират всеки, който е тръгнал по път сам. Австралия е едно от местата с най-ниска престъпност, а езиковата бариера за хората, които знаят английски, е минимална.

image


Тайланд „Земята на усмивките“, както наричат Тайланд, напълно оправдава това определие. Хората са много мили и топли, ето защо лесно ще се сприятелиш с местните. Английският също е много разпространен в Тайланд, което улеснява туристите.

image




Ирландия Перфектната комбинация от светски и селски живот, Ирландия е перфектна, ако пътуваш сама. Страната е толкова релаксиращ обект, благодарение на зелените си площи. Съществуват малки пъбове и семейни хотели, които ще те накарат да се почувстваш като у дома си.

image

image

image

Испания Няма как да не почувстваш страхотно, ако пътуваш сама към Барселона или Мадрид. Градовете са толкова колоритни, изпълнен с изкуство и култура, че никога няма да останеш без неща, които да правиш. Само грабни коктейл в някой от тренди баровете в Барселона и със сигурност ще намериш разговорливи испански приятели!

image



image


Мексико Плажовете на Мексико са световноизвестни, притежават уникален чар и със сигурност няма как да останеш сам. А нощта никога не минава без традиционното хапване на такос на някоя от оживените улички, където ще можеш да срещнеш хора с авантюристичен дух, също като теб!

image


image




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: helenasdiary
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 10946
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930